torsdag 8 september 2011

Vecka 8


Vecka 8 flöt på som vanligt. De ökade Tims välling från 25 ml till 35 ml. Men vi hade samma tider då vi fick vara "droppfria". Tim började bli lite piggare, där var ungefär vid denna tidpunkten som han började fråga oss om mat och äta. Han började visa starkt att han ville äta igen. Men han fick fortfarande inte stoppa någonting i munnen, han fick inte ens borsta tänderna eftersom det riskerade att komma tandkräm eller vatten i matstrupen. Jag kunde se detta som ett friskhets tecken, att han började känna sig friskare och piggare. Vilket gjorde att man hade goda förhoppningar när de skulle gå ner och titta igen om 4 veckor.

Slutet av denna veckan kom även min syster och hennes barn och mamma ner och hälsade på. Och efter att inte ha träffat dem på 5 veckor var glädjen enorm. Jag kände mig så trygg igen, det kunde kännas som vanligt en liten stund, man kunde till och med för en stund glömma bort varför vi var i Göteborg, Tim var piggare med och kunde leka lite med hennes barn. Kändes som en hemma en stund.

På lördagen åkte vi allihopa till Liseberg, alla utom min man och Tim eftersom tim inte fick följa med. Men frågade hela tiden om vi kunde få ta med honom, men samma svar hela tiden..Nej..
Den dagen var en av de mest underbara dagarna i mitt liv, efter att bara ha varit i affären enstaka gånger och shoppat en dag så var det så underbart att få komma ut. Vi alla njöt av dagen, men mest härligt var det nog för flickorna. Att detta blev 3:e Lisebergsresan för dem denna sommaren hade ingen betydelse. Tack vare nära och kära så blev det 3:e resan för dem.


4 kommentarer:

MissParker sa...

Hej, Jag försökte kommentera häromdagen, men det gick inte. Härligt att du fick igång kommentarerna!

Det är verkligen fruktansvärt att läsa om det som händer med din lilla. Att saker kan ändras så fort för en sådan "liten" sak. Obeskrivligt.

Min dotter svalde också ett batteri för många år sedan, men det var ett knappbatteri som gled ner och som (tack och lov) 2 dygn senare kom ut den vägen som man hoppats på.

Jag har läst och läst men jag hittar inte vad det var för batteri som din pojk svalde?

Många tankar till er och jag håller alla tummar!

Emma sa...

Hej! Igår kväll sträck läste jag alla inlägg. Jag fick rysningar genom hela kroppen, och kan inte föreställa mig vad Ni går igenom. Jag hoppas med hela mitt hjärta att allt slutade/slutar gott.Mina tankar är hos Er!KRAM

stina sa...

Har sträckläst allt och vill bara säga att ni har verkligen haft otur! JAg hoppas att Tim blir helt återställd och slipper opereras! Kram på er!

TuriOturen sa...

Miss parker: Jag har uppdaterat bloggen med ett inlägg om batteriet och vad det satt i för nått. Åhh vilken tur att din flicka lyckade göra så batteriet kom ut på rätt sätt. Vad glad jag blir ;D

Tack Emma & Stina. :D