fredag 23 september 2011

Ullared

Idag har vi hela familjen tagit en utflykt till Ullared och handlat vinterkläder. Kände vi ville hitta på något med barnen innan det är dags att åka till Göteborg igen. Och inget passar bättre än att handla kläder när majoriteten i denna familjen är flickor. Det var himla skönt att få komma ut och hitta på något tillsammans. På fredag lämnar vi ju flickorna igen och det känns inte alls bra faktiskt. Jag hoppas att det går vägen och att våran resa till Göteborg denna gången blir kort faktiskt.

Man tycker alltid att man stoppar så mycket i kundvagnen men när man kommer hem och plockar upp allt så är det alltid lite av en besvikelse, men å andra sidan är det inte billigt att köpa vinterkläder till en familj på 5 personer så inte konstigt att pengarna tickar iväg. Men ganska skönt när det är gjort, för nu kan vintern komma när som helst. För nu är vi förberedda på den kalla snön.


4 kommentarer:

Jessica - En flicka som är stark sa...

Ullared är så roligt :) Men förstår att det blev dyrt med vinterkläder till hela familjen!!

Stina sa...

Är det dags för läkarsamtal inför ev op? Stå på er om era önskemål! Kram stina

anna sa...

ville bara säga att jag tänker på er och önskar er det allra, allra bästa

Ida sa...

Nu har jag läst hela din blogg. Bra att ni tagit beslutet om att låta honom försöka självläka. Jag ska hålla mina tummar stenhårt för er fina lilla pojke och jag kommer tänka mkt på er efter jag läst din berättelse. Hoppas läkarna lyssnar och stöttar er i ert beslut!
Många styrkekramar från mej!