tisdag 20 september 2011

Mina fantastiska flickor.


Jag har 2 st fantastiska flickor, de har anpassat sig så bra i Tims sjukdom/olycka att jag blir tårögd. De har fått stå ut med så mycket denna sommaren men ändå så anpassar de sig utan att ens klaga. Att det helt enkelt bara sådär slutades med fredagsmys, klart vi kan se på film eller tv:n på fredagar fortfarande, men utan chips eller godis. Att de måste äta sitt godis när Tim sover, att de måste i många fall stänga in sig på rummet och äta om de blir hungriga. Allt detta gör de utan att ens gnälla. Jag är vuxen, jag kan reglera mitt ätande, jag kan äta när han sover. Men det kan inte flickorna och det skulle jag aldrig begära heller.

Jag blir tårögd när jag tänker på vad mina barn får gå igenom. ALLA mina barn, det är inte bara Tim som är sjuk som har det jobbigt, utan även flickorna som får stå brevid och se på när deras lillebror är sjuk och inte alltid kan vara med om allt de gör. Mina flickor är helt underbara. De är så enormt starka och så oerhört snälla. Allt de gör för sin lillebror ska må bra.


5 kommentarer:

Jessica - En flicka som är stark sa...

du och din man verkar ha världens finaste barn!

Johanna sa...

Duktiga flickor du har, hur gamla är dem?=)

Och vad för sjukdom har tim?

Kram

Åsa sa...

Kärleken mellan syskon är större än någon kan förstå! Förstår att du är stolt över dina barn som ställer upp så, man blir tårögd bara man tänker på det...Vilken kärlek <3

Johanna sa...

spelet har jag inte spelar, kanske för jag tycker filmen är läbbig, skulle förlora haha.

Ojdå, det var inte så bra, kommer han bli frisk igen?
Kram

Susanne sa...

Oj, vad duktiga de är, jag blir jätteimpad!! De är ju ändå bara barn!