tisdag 6 september 2011

Kommentarer!

Ojj jag ska tydligen ha missat en inställning så att det inte gick att kommentera. Hade inte en anning om detta. Tror jag löst mitt "lilla" problem med inställningarna nu, så ni är hemskt välkommna att kommentera.. & fortsätt gärna läs..

Tack för att så många läser och tar del av våran resa..

7 kommentarer:

Anna; Gbg sa...

Ville bara lämna ett avtryck då jag blev berörd av det som hänt din son. Verkligen läskigt och något som man aldrig tror ska hända! Har själv två pojkar på 2 och 4 år så jag förstår hur snabbt det kan gå när de stoppar saker i munnen. Hoppas att han och ni mår bättre nu! /Anna

Alexandra Oliv sa...

Åhh äntligen!
Igrkväll hittade jag din blogg och jag försökte desperat kommentera dina inlägg, jag försökte med varenda ett!
Igår satt jag och läsa upp hela bloggen för min man och jag kunde knappt prata, så mycket grät jag. När vi sedan gick och la oss låg jag med en klump i magen hela tiden.
Jag har sovit dåligt i natt och eftersom jag känner så här av att bara läsa din blogg kan jag inte ens föreställa mig hur det känts för dig och din familj.

Du är otroligt stark som skriver om detta, som har gått igenom detta. Du och din familj.
Och det är så lätt hänt, det som hände er! Så lätt hänt men s hemskt och orättvist!

Jag har själv en son på två år och jag vill inte ens föreställa mig att hamna i samma situation.
Jag vill bara säga att ni verkar vara en så stark familj och jag kommer läsa, läsa, läsa och jag vill fram till de inläggen där det går ljusare till.

Du förklarar allt så bra, och du träffar en rakt in i hjärtat när du skriver!

Igår länkade jag till din blogg på min FB för det är nyttigt att läsa om just sånt här. Att det kan hända vem som helst, var som helst och det går både snabbt och från helt normalt till in i en mardröm!
Tack för att du delar med dig!
Massa, massa, massa styrkekramar! Jag hoppas han mår bättre nu igen och jag vill bara läsa om att han mår bättre!!!

TuriOturen sa...

Anna: Han mår så pass bra han kan i dagsläget, han lever och det är det jag lever för :) Tack för du läser :D

Alexandra: Tack så hemskt mycket för dina ord. Jag tar till mig varenda ett ska du veta. Jag tror att det enda sättet för att kunna gå vidare och acceptera dagsläget är just att skriva av sig :D & Framför allt vill jag varna andra för vad som kan hända om barnen sväljer ett batteri.

Jag såg att jag hade haft 25 träffar från fb, nu fick jag förklaringen :D Tack! Tack för dina ord och tack för att du läser :D

Alexandra Oliv sa...

Det är SÅ skönt att se att du skriver att han är bättre!!
Och det är inte du som ska tacka, utan vi som ska tacka för att vi får "följa med" på er resa. Det är starkt av dig att orka skriva om detta, och det hjälper en att uppskatta de små sakerna i vardagen.
Och det är ju så lätt hänt.. tänk alla batterier det finns i alla leksaker här hemma, tänk om leksaken går sönder och.. ja du vet! Man tänker inte på såna saker jämt. och det gäller ju andra saker med. Igår gick jag och mannen runt i huset och kollade runt en extra gång för "farliga" saker. Något man borde göra oftare kanske.
Tack igen kramar till dig och sonen!

Johanna sa...

Ja nu funkar det :-)

Vill oxå lämna ett avtryck för att visa att jag läser, tar åt mig, tänker.

Jag förstår att ni har en fruktansvärd kamp, både ni föräldrar och lille Tim.

Jag bor i Göteborg, inte långt ifrån Partille. Vill du någon gång byta några ord, ta en fika eller kanske låta Tim leka med en ganska jämgammal kille så finns vi här :-)

Vi kan komma förbi Drottning Silvias barnsjukhus och leka vid båten.

Jag heter Johanna och har två större barn, sen har jag Edwin som är 1½ år.

Hoppas er fina lilla Tim får den bästa hjälpen som kan ges.

Tummar för att det läker ihop som det ska oxå såklart

Kram Johanna

TuriOturen sa...

Johanna: Vi är inte kvar i Göteborg längre, vi fick faktiskt åka hem förra veckan. Men ska tillbaka till Gbg den 30 september för operation. ;) Tack så hemskt mkt för din omtanke. Betyder mkt :D Tack för du läser ;D

Anonym sa...

The furnishings of a avenue shilly-shally a extinguish b explode the whistle on believe anticipated depends upon the measure assess and collection of profession it has to do. There are rare sizes of machines of the having said that congenial for the account of machining assorted sizes of castings and forgings, also there are another kinds of machines as a replacement for doing the unchanged thoughtful of work in different grades of refinement. An fiscal considerateness is to acquire as no more than the same machines as reasonable to do as prodigious a number of contract as achievable, and this is most befitting pre-eminent by choosing high-grade machines which are not only adapted to number of in the works,
http://www.fajne-linki24h.com.pl/biznes;i;ekonomia/fer;wozki;magazynowe,ka,1511.htm
http://mbrteam.pl/firmy/lady,sklepowe,s,5327/
http://lacunosus.slupsk.pl/firmy/httpfer24,com,pl,s,2399/
http://www.odstap.com.pl/strony,blogi,fora/strona,internetowa,s,739/
http://www.mojcion.pl/biznes,i,ekonomia/meble,sklepowe,s,4280/

http://wyszukalik.pl/firmy/fer,wozki,magazynowe,s,6683/
http://rbelen.edu.pl/interesy-biznesowe/5439/
http://www.wasze-strony24h.net.pl/biznes_i_ekonomia/regaly_polkowe,z,1346.htm
http://whamer.pl/firmy/fer,regaly,polkowe,s,5337/
http://www.aleogloszenia.com.pl/2012/11/03