tisdag 6 september 2011

Vecka 5

Vecka 5 flöt på som vanligt, Tim fick börja gå ut 3 timmar om dagen. Man märkte på tim att han började bli piggare, korta stunder orkade han till och med ta sig ur vagnen även om de stunderna var korta så orkade han iallafall. Var viktigt för han att han började röra på sig igen eftersom han varit stillasittande så länge. Men märktes på honom att han hade svårt för att gå, det var som precis i början.. Hans steg var liksom stapplande.

Jag kunde stanna upp och bara titta på honom längre stunder och tänka O vilken kämpe, helt fantastiskt vad han kämpar för att komma tillbaka till verkligheten, tillbaka till sitt liv.Många gånger frågade jag mig, hade jag varit lika stark, hade jag gett upp livsglädje? Barn är helt otroliga med sin livsgnista. Barn lever bara för dagen, medans vi vuxna både lever i dåtid, nutid och framtid. Tror det är därför barnen klarar det så bra. De är mer anpassningsbara än oss vuxna.

Min lilla Tim är en riktig kämpe..

1 kommentarer:

Ida sa...

Ni är så starka hela familjen tillsammans<3<3<3 skulle verkligen vilja ge er en kram! Mina ögon är fulla av tårar. Varför är livet så sjukt orättvis?!
Får jag länka till din blogg via min? Jag vill att alla mina vänner och min familj ska få läsa detta! Kram!!