tisdag 6 september 2011

Läsare..

Min blogg steg ganska högt med läsare igår, jag hade 417 sidvisningar under bara gårdagen. Jättekul att så många vill läsa min resa. Men vore jättekul om iallafall en del av er ville lämna ett avtryck efter er så att jag vet vilka som läser vad jag skriver. Jag vet att det är ganska svårt att veta vad man ska säga till någon som varit med om tragedi, det är en av de sakerna jag lärt mig under min resa. Att människor inte vet vad de ska säga och därför låter de bli. Jag vill med min resa varna andra mammor, andra föräldrar hur rent livsfarligt det är för ett barn att svälja ett batteri. Jag vill också skriva av mig om den mardröm som jag och min familj upplevde denna sommaren.

Jag bits inte, så ni får mer än gärna lämna ett avtryck..

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag hittade hit via en annan bloggerska som länkat till dig. Vilken tragedi ni hamnat i, jag lider så med er.

Hanna sa...

Även jag hittade hit via en annan bloggerska. Vilken fruktansvärd händelse ni råkat ut för! Hoppas er lille kille blir sig själv snart igen. Styrkekramar till er!

Mallory sa...

Jag hittade hit via en annan blogg och sträckläser nu ....det är inte klokt hur livet kan ändras på mindre än en minut, hur bräckligt allt är!
Jag hoppas din son mår ok efter omständigheterna...

/Mallory

Karin sa...

Länkad via en bekant. Är själv Undersköterska och jobbar på SUS Skåne, och ja, det är inte alltid lätt att vara på andra sidan heller.. kämpa på <3 Kram!

Lisa Aruhsell sa...

Jag hittade faktiskt via en spotlight på bloglovin' (kärlek till den sidan!) och läste allt du hade skrivit (5/9) på en gång. Jag lider verkligen med dig!
Jag är inte förälder själv men jag hoppas att jag någon dag blir och att jag då slipper gå igenom det helvete ni fått uppleva!
Kramar!

Ida sa...

Jag hittade hit via en annan blogg jag läser. Har hunnit läsa lite grann och har en hemsk klump i magen, mår illa och känner mej så ledsen för er skull! Ser bara min dotter framför mej, och det första jag ska göra imorgon när jag kommer hem från mitt nattpass på jobb, är att plocka bort ALLA fjärrkontroller och liknande med batterier i som min lilla dotter på 19månader är väldigt intresserad utav. Jag ska fortsätta läsa under natten och kommer följa din blogg hädan efter. Stor varm kram och mkt kärlek till er!